آداپتور (منبع تغذیه) دوربین مداربسته چیست؟
آداپتور دوربین مداربسته آداپتور ( منبع تغذیه )عملکردش تبدیل برق ۲۲۰ ولت شهری به ۱۲ ولت مورد نیاز دوربین مدار بسته با آمپرهای متفاوت است، دوربین های مداربسته ی موجود در بازار اکثراً ۱۲ ولت با آمپر های ۱،۲،۳،۴،۵،۱۰،۱۵،۲۰ هستند.
پس از آگاهی در مورد انتخاب منبع تغذیه به توضیحات دگر می پردازیم :
برای راه اندازی دوربین مداربسته نیاز به ۱٫۳ آمپر بوده ؛ برای دوربین مجهز به دید در شب ، برای هر دوربین ۲ آمپر نیاز است. برای هر دوربین مداربسته یک منبع تغذیه ۱۲ ولت ۲ آمپر برای اطمینان جلوگیری از ایجاد نویز و اختلال قطعی و وصل شدن جریان برق لازم است، برای هر سری از دوربین های مداربسته یک منبع تغذیه مرکزی لازم است ،برای مثال:
– جهت تامین برق سیستم دوربین مداربسته ای به همراه ۴ دوربین مداربسته دید درشب باید از یک منبع تغذیه ۱۲ ولت ۸ آمپری استفاده کرد.
-برای یک سیستم دوربین مدار بسته با ۸ دوربین مدار بسته دید درشب استفاده از یک منبع تغذیه ۱۲ ولت ۱۵ آمپر یا دو آداپتور ۱۲ ولت ۸ آمپر توصیه می شود .
– برای یک سیستم دوربین مدار بسته مجهز به ۱۶ دوربین مدار بسته دید در شب استفاده از یک منبع تغذیه ۱۲ ولت ۳۰ آمپر یا دو منبع تغذیه ۱۵ آمپر یا چهار منبع تغذیه ۸ آمپر بهترین گزینه است .
چرا باید با وجود کافی بودن ۴ آمپر برای یک سیستم از یک منبع تغذیه ۵ آمپری استفاده کرد؟
تنها دلیل استفاده از این نوع منبع تغذیه، بالا بردن راندمان منبع تغذیه و بالا بردن عمر مفید منبع تغذیه دوربین مداربسته و مهمتر از همه استاندارد ، واقعی نبودن و نا مرغوب بودن برخی از این منبع تغذیه های دوربین های مدار بسته ی موجود در بازار است.
مزایا و معایب انتخاب منبع تغذیه مرکزی و جداگانه سیستم دوربین مدار بسته :
انتخاب آداپتور (منبع تغذیه) مرکزی:
مزایا:
– راندمان و ضمانت عمر بالای آداپتور های مرکزی در مقایسه با آداپتور های تک آمپر متصل به دوربین مدار بسته .
– در سیستم کابل کشی دوربین مدار بسته برق انتقالی فقط ۱۲ ولت بوده و این از بروز خطرهای احتمالی در سیستم دوربین مداربسته به شدت جلوگیری می کند.
– تشخیص ایراد و رفع خرابی در منبع تغذیه دوربین مداربسته بسیار سریعتر انجام پذیر است .
– در صورت مجاورت کابل کواکسیال تصویر و کابل برق (تامین کننده برق منبع تغذیه )، امکان انعکاس هیچ گونه نویزی بر روی تصویر دوربین مداربسته نیست .
– مهمترین گزینه ،کمتر بودن هزینه نصب یک آداپتور مرکزی (منبع تغذیه) و به صرفه بودن آن نسبت به نصب مجزای منبع تغذیه برای هر دوربین مدار بسته است.
معایب:
– بروز مشکل برای آداپتور (منبع تغذیه ) موجب از کار افتادن تمامی دوربین ها می شود.
– در صورت استفاده از سیم های غیر استاندارد در سیم کشی در سیستم های این دوربین ها (بطورمثال استفاده از سیم برق آلمینیومی به جای سیم برق مسی) در مسیرهای طولانی به علت انتقال برق ۱۲ ولتی ، افت ولتاژ خیلی زیادی پیش می آید.
آداپتور (منبع تغذیه) مجزا:
مزایا:
– برداشتن و یا تعویض منبع تغذیه در صورت خاموش بودن هر کدام از دوربین های مدار بسته امکانپذیر است .
– به علت قطع برق ۲۲۰ ولت دیگر افت ولتاژی نخواهیم داشت.
– در صورت بروز مشکل در آداپتور (منبع تغذیه) فقط یک دوربین مداربسته از کار می افتد.
– هزینه های مربوط به سیم کشی منبع تغذیه برق دوربین ،پایین تر می آید.
معایب:
– به دلیل عمر بسیار کوتاهتر آداپتور (منبع تغذیه ) تک آمپر نسبت به آداپتور های صنعتی ، بهترین گزینه استفاده ی کمتر از آن است .
– در صورت استفاده از کابل های بی کیفیت و نا مرغوب برقی در مسیر سیم کشی این سیستم ها ، احتمال ایجاد اختلال در آینده بیشتر بوده چون باعث ایجاد حرارت زیاد و بروز آتش سوزی است.
– هر آداپتور (منبع تغذیه ) را در یک باکس پلاستیکی قرار دهید.
در آخر متذکر می شویم که در سستم های مداربسته ی کوچک با کابل کشی کم از منبع تغذیه مرکزی و در مکان های بزرگ از منبع تغذیه ی مجزا استفاده کنید.
در صورت نیاز به نصب دوربین مداربسته گردان باید از منبع مجزا برای دوربین های خود استفاده کنید (دوربین گردان با ۲۴ ولت کار کرده و آداپتور مخصوص دارد)
مشاوران ما برای کمک و همراهی در کنار شما هستند.
محصولات مرتبط :
- دوربین مدار بسته هایلوک THC-T240-M
- دوربین مدار بسته هایک ویژن مدل DS-2CD1023G0-IU
- دستگاه دی وی آر های لوک مدل DVR-204U-F1
مقالات مرتبط :